Atelier Netty Blasman

Op zoek naar een gezellig atelier met een grote keus aan creatieve cursussen en workshops? Zoek niet verder want je bent hier aan het juiste adres.

De woensdagavond workshops zijn weer opgestart.

Ga naar Inschrijven voor de agenda om jezelf in te tekenen voor een workshop.


Atelier

Aan de rand van het dorp Diepenveen direct tegen de stadsgrens van Deventer ligt het atelier van Netty Blasman.

 

Je kunt hier creatieve workshops volgen zoals werken met Powertex, mozaïeken, porselein schilderen, bewerken van canvasdoeken, keramiek schilderen, Mixed Media, sieraden maken en nog veel meer. Kijk op deze site voor de mogelijkheden.  

 

In totaal zijn er meer dan 150 verschillende workshops die je kunt volgen. Wil je alles zien? Kom gerust een kijkje nemen. 

Neem contact op voor een afspraak.

 

Wil je op de hoogte blijven van de laatste actualiteiten en nieuwtjes?
Like ons op Facebook.

 

Over

Mijn naam is Netty Blasman. Ik geef ruim 25 jaar workshops en cursussen. Sinds 2005 ben ik de trotse eigenaar van een mooi atelier in Diepenveen.

 

Tijdens mijn opleiding tot leerkracht-basisonderwijs heb ik de richting van teken- en kunstspecialisatie gevolgd. Daarnaast heb ik mijn weg gevonden in de creatieve hobbywereld

 

Regelmatig volg ik zelf ook cursussen om bij te blijven wat betreft de nieuwste ontwikkelingen. De meeste kennis heb ik echter verworven door zelf te doen en met zoveel mogelijk materialen te werken en te experimenteren. Materialenkennis is iets wat ik hoog in mijn vaandel heb staan.

 

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe producten en uitdagingen op creatief gebied. Het gevolg hiervan is dat ik in mijn atelier een enorm aanbod aan workshops en materialen heb. 

Nieuwsgierig geworden?

 

Kijk voor de mogelijkheden verder op mijn website, volg me op Facebook en kom eens langs in mijn atelier.


Direct naar Workshops of stuur een Bericht.

Atelier Netty Blasman 

Oranjelaan 48

7431 AD  Diepenveen

info@ateliernettyblasman.nl

www.ateliernettyblasman.nl

0570 - 631 473

KVK    380 241 74